0

Bremsefeil

spurt 2020-09-24 14:42:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Jeg har en Mercedes EQC 400 som jeg fikk i Mars. Har ved to anledninger opplevd at bremsene har feilet. Dette har kun skjedd to ganger.

Bertel o. Steen sier feilen ikke oppstår når de tester bilen, og at det derfor ikke er noe de kan gjøre med det.

Har ikke lyst til å ha en bil hvor jeg ikke kan stole på bremsene.

Hva gjør jeg?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-25 10:26:13 +0200

Dette er veldig kjedelig, og jeg forstår at du blir usikker her. Hva er det egentlig som har skjedd med bremsene dine? Pedal i gulvet og ingen virking – eller andre ting?

Jeg synes uansett at Verkstedet her bør ta dette litt alvorligere og sette alle kluter til for å finne feilen. Men jeg vet også, av egen erfaring, er veldig vanskelig å finne feil som ikke er der. Nåla i høystaken blir enkel i forhold …

Dagens bremsesystem er utrolig avanserte med masse nye elektronikk. Det er massevis av potensielle feilkilder.

Jeg synes uansett at di må ta en prat med verkstedet igjen, evt. teknisk avdeling hos importøren for å få en skikkelig gjennomgang av dette. Det er vel egentlig ikke så mye mer du får gjort …

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-09-26 10:45:43 +0200

Hei Benny,

De to gangene jeg har opplevd at bremsene på EQC sviktet var begge gangene når jeg bremset sakte ned, og når jeg ønsket å bremse enda mer gikk ikke pedalen lengre ned og jeg fikk ikke mer bremsekraft, og bilen trillet dermed rett inn i rundkjøringene hvor jeg ønsket å stoppe før rundkjøringen.

Takk for støtten - jeg for fortsette å presse Bertel O. Steen til å finne feilen, eller bytte hele bremsesystemet. Så langt har jeg ikke akseptert å ta bilen tilbake.

Mvh, Anders

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-11-08 09:48:46 +0200

You should keep a detailed record of each brake failure incident, noting the date, time, location, driving travle conditions, and any warning lights or messages on the dashboard.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-11-15 03:56:41 +0200

Anyway, I believe the workshop should utilize all the textiles to investigate the issue more thoroughly. On the other hand, I've learned the hard way basketball stars that it's tough to detect flaws where none exist. When compared to this, finding the needle in the haystack is a breeze.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger