0

7seter under 600k med lang holdbarhet

spurt 2020-09-29 08:46:46 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei,

ønsker å finne en 7seter som vil holde lenge, til daglig kjører rundt 16km totalt til/fra jobb, men så et par ganger i måneden er det langtur 300-600km hvor mesteparten er på motorvei.

Har lyst til å finne en bil som er billigst summa sumarum og som holder lengst, gjerne i 10+ år. må ha hengerfeste.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-29 17:53:25 +0100

For 600 K ligger du jo i traktene av en feiende flott ny Skoda Kodiaq...den holder i minst 25 år om du har et normalt godt serviceregime og kjører den direkte fra forhandleren til undstellsbehanlding og sørger for jevnlig etterbehandling...typisk annethvert til tredjehvert år. Du kan ogås kjøpe en bruktbil der en del av verditapet er tatt, da sklir du lett inn under de 600 k. Og ja, det er fornuftig å legge opp til en lang eiertid, det minimaliserer overgangskostnadene ved å bytte bil annethvert år som enkelte som har for mye penger sverger til! Cluet er å kjøpe enten ny bil eller å kjøpe en bruktbil som er i best mulig stand - antall kilometer er egentlig ikke det viktigste her - det er bilens faktiske stand som betyr noe i det lange løp. Sett av god tid til bruktbilkjøpet, stikkord er grndig prøvekjøring, en god tilstandsrapport, verksted og eierhistorikk...og ha gjerne en utskrift av Motors sjekklister for bruktbilkjøp hhv prøvekjøring med deg, det er en god hjelp for de aller fleste!

Dernest: når du har blitt eier en av det være seg en ny eller nesten-ny bil, noe som absolutt er mulig med ditt budsjett, ja da trer første bud i kraft: ta vare på bilen og den tar vare på deg! Det du IKKE bør gjøre, er å kjøpe en statusbil der du betaler skjorta for det være seg merket i grillen eller feiende flott og veldig, veldig komplisert utstyr. Da tigger du om trøbbel, gå for det trauste og velprøvde. Ja, det finnes flere 7-setere der ute, blant de andre er Ford Galaxy og S-Max, og vi har siste generajson VW Sharan. Ja, og Toyota har jo sin Prius Seven! The Bottom Line er likevel at Skoda gir mest og nyest bil for pengene, når selv en ny bil ligger innafor budsjettet...ville jeg ikke vært i tvil. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger