0

Svakt av Opel på nye Corsa

spurt 2020-09-30 07:13:34 +0200

anonym bruker

Anonym

Vel, 2020 GS-Line 130 hk automat er en fin og god bil som jeg liker. Men hvordan i huleste ha rde unnlatt å ha rattvarme på denne toppmodellen av Corsa? Min forrige fra 2016 hadde jo det, og de reklamerer på sine sider om varmesystemene deres, og da også om rattvarme.

Tok det opp med forhandler som bare kunne gi tilbakemelding om at det ikke var det på denne modellen. Ja, det er en "død" knapp hvor rattvarmeknappen sitter.

Å kontakte Opel sentralt er ikke akkurat det letteste heller... Dette er selvsagt meget irriterende - og direkte svakt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-30 08:39:41 +0200

Vi har alle våre prioriteringer, for min del har jeg klart meg aldeles utmerket i noenogførti år uten rattvarme, også i temperaturer rundt 40 minus :-) På mine eldre dager har jeg imidlertid fått meg bil med weabasto, det er da meget bedre med stuetemperatur i hele bilen, enn litt lunk i rattet! Ellers ser jeg selvfølgelig poenget: det er kjipt når din favorittprodusent tar et skritt tilbake, og attpå til reklamerer for rattvarmen fremdeles. Det skyldes nok en glipp skal du se: man har nok brukt det gamle reklamemateriellet som underlag, og oversett at rattvarmen ikke lenger er der. Vi skal ikke se bort fra at det er et resultat av en sparekampanje, Opel selger tross alt ikke mer enn en håndfull biler i markeder der rattvarme kan ha noe for seg. Mitt stalltips: kos deg med resten av bilen, og kjøp deg gode kjørehansker, det tar så alikevel ikke lang tid før du har varme i bilen. Sagt på en annen måte: ikke la en realtivt liten glipp som dette ødelegge gleden over en ellers fin bil!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger