0

Skifte injector dyser

spurt 2020-10-20 09:10:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjøpte en 2012 modell som hadde gått 128000 km i begynnelsen av juli. Har kjørt noe med den i sommer, men plutselig så kom det mye eksos ut når jeg startet den opp. Bestilte time hos Toyota , trodde det kanskje kunne være oljefilter. Tok den med til Toyota verksted på Økern. Når jeg hentet bilen sa de at det var injector dyser , noe som er en vanlig feil på Land cruiser. Har snakket og surt om noe goodwill hos Toyota, men kommer ingen vei. Har også snakket med andre som eier Land cruiser, der har bilen selv om den hadde gått over garantien blitt reparert og Toyota tatt det på sin kappe. Det opererer forskjellig praksis angående dette. Noe tips om hva jeg kan gjøre.

Mvh Marius

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-20 09:45:49 +0200

Hei Marius Ang vanlig garanti så er nok det toget gått, noen ganger forlenges garanti fra Toyota sentralt hvis det dreier seg om iboende defekter fks produksjons feil ol. Det må nesten Toyota forhandlern sjekke for deg da det ikke alltid distribueres til små markeder som fks Norge. Din bil er jo 3 år og 30000 km over garantitiden og hvis bilen har tidligere vært brukt i næringsvirksomhet så er det andre garantier som gjelder. Servicer må samtidig være pinlig fulgt opp ellers tror jeg du kan glemme det ang garanti. Hvis bevisbyrden blir lagt på deg ang å bevise at det er produksjonsfeil med dysene og ikke kommer av fks at diesel av tvilsom kvalitet er blitt fylt på tanken så tror jeg nok du ikke bør starte den kampen, før du har fått sagt ordet advokat så har du fått levert et nytt sett orginal dyser fra ebay levert rett på døren og 4 timer skruing regner jeg med rekker for å bytte de.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger