TV 2 Play
Min konto
0

Lurer på hvorfor det er fuktig under matten på høyre side i bilen? det er en Bmw 318d 2007

spurt 2020-10-25 20:45:01 +0200

anonym bruker

Anonym

Lurer på hvorfor det er fuktig under matten på høyre side i bilen? det er en Bmw 318d 2007

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-26 11:57:35 +0200

Heisann! Slik skal det ikke være. Du har nok en lekkasje fra ett eller annet sted. Frontruten kanskje – det er ganske vanlig. Det kan også være fra takluken, om bilen din har det. Eller en drenering fra luftinntaket til varmeapparatet – eller fra selve varmeapparatregisteret.

Som du skjønner – det er mange mulige feilkilder her og det kan ofte være litt kronglete å finne ut akkurat hvor det kommer.

Et lite tips er å legge seg inne i bilen med lommelykt og få noen til å stå på utsiden å spyle med en hageslange for å se hvor det kommer inn.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-10-26 13:19:53 +0200

En tilleggskommentar her: tipset mhp bilens klimaanlegg er gull verdt, det ville ikke være første gang at en slange som skal lede bort kondensvann har sprunget lekk....eller rett og slett renner ut på helt feil sted. Ellers er det legio muligheter, frontrutens tetning er det jeg ville sett på som nummer to på lista...har det kanhende blitt skiftet rute på bilen for ikke veldig lenge siden? Det er overveiende sannsynlig at en 13 år gammel bil har fått ny frontrute både en og to ganger!

En annen kilde til akvarium i dørken kan være at dreneringshull i "renna" mellom fronruta og torpedoveggen er tette pga løv og annet snafs. Stiger vannet høyt nok her, trenger det lett gjennom gummimansjettene rundt kabelføringene...også dette er verdt å sjekke! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar