0

Skifte av partikkelfilter?

spurt 2020-11-09 09:00:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Bilen min hadde vært på 90000 service. Hjem fra besøk i Valdres begynte lamper å lyse. Fikk veihjelp hvor bilen ble kjørt til Toyota Lierstranda. Ble orientert at de ville forsøke å brenne rent, og avvente, men mulig partikkelfilter åtte skiftes. Fikk prisoverslag over jobben, på ca kr. 11.000. Dette ble akseptert, hvor u.t hentet bilen 16.10.20. Fredag 30.10.20 var u.t. igjen på vei til Valdres, hvor samme problem oppstod. Bilen ble då kjørt til Toyota Hønefoss, hvor de konkluderte at jobben utført i Lier ikke holdt, og at partikkelfilter måtte skiftes. Jobben ville komme på kr. 17.000. Jeg ble skuffet over at arbeid som var utført ikke holdt lenger, da jeg ikke har kunnskap om hva som burde ha vært gjort. Jeg sendte en reklamasjon til Lier, men de viser til at jeg var gjort oppmerksom på at dette kunne skje. Jeg synes det er surt å ut med ennå mer kostnader. Ønsker å høre hva dere mener? Mvh Ann Kristin Bråten

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-09 11:20:00 +0200

Dette med tett partikkelfilter forkommer dessverre innimellom. Spesielt på biler som har en del småkjøring.

Jeg regner med at det første verkstedet forsøkte å brenne rent filtret – men håper ikke at det kostet 11.000 kroner? I så fall bruker de en usedvanlig dyr metode som jeg aldri har hørt om ….

Om de har forsøkt å gjør jobben billig for deg (ved å brenne rent filtret) og dette tetter seg igjen – er jeg redd du har dårlig med reklamasjonsmuligheter. Du har samtykket i at dette er et forsøk verdt så vidt jeg har forstått. At det likevel ikke holder, må man ta på kontoen for «shit happends».

Da er nok løsningen å bytte det. Det er, som du har erfart, ikke billig. Men det finnes også uoriginale og universale filtrere å få kjøpt, til en lavere pris enn Toyota original. Kan jo være verdt å vurdere det også, men jeg kjenner ikke noe til kvaliteten på disse. De kan nok også kreve noe tilpassing.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger