0

Geländewagen

spurt 2020-11-09 11:59:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Kjører i dag en 2010 Pajero og er i utgangspunktet strålende fornøyd. Tar seg godt frem, god plass og gode kjøreenegskaper. Men......sitter til stadigeht å kikker på Mercedes Gälandewagen. Finnes veldig mye her fra 2000-2010. Spørsmålet er om disse bilene er bedre og like problemfrie enn Pajeroen, eller må jeg regne med veldig dyrere bilhold?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-09 19:11:54 +0200

Læresetningen "hvorfor bytte ut noe som fungerer" vil i aller høyeste grad gjøre seg gjeldende her. Det enkle svaret er nei, du vil IKKE få et like problemfritt bilhold med en Gelandevagen, Ja, de årgangene du nevner, er relativt greia å eie, og du kan finne deler til levelige priser om du leter, men dette er og blir entusiastbiler! Ta gjerne en "Øystein Sunde" og kjøp en to-pack, så har du dobbelt opp av alt som går i støkker .-) Du vil gå fra en veldig grei bil til en ikke fullt så grei bil, der ting går i støkker vesentlig oftere. Om det er "bedre" biler kommer an på hvor du legger lista, for normal bruk der du ikke har behov for ekstreme terreng-egenskaper er det ingen store fortrinn som tilsier at det vil være et smart bytte. Går du likevel og grubler sørger du for å få anledning til å prøvekjøre en eller flere aktuelle biler, verre er det ikke. Det verste som kan skje er at du springer tilbake til din egen bil og sier "aldri, aldri Gelandewagen" :-) Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger