0

En driftsikker bil

spurt 2020-11-11 11:44:37 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Skal til innkjøp av en til rundt 50 - 60.000kr som skal være bruksbil til/fra jobb. Ønsker en med hengerfeste, for mulighet til kjøre søppel og diverse småtteri. Må ha automat siden jeg kjører en del by/køkjøring. Er åpen for alt egentlig, men må være en driftsikker bil som tåler mange år med bare vanlige servicer. Noen anbefalinger?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-11 12:40:08 +0100

Hondas CRV vil med rimelig sannsynlighet gi deg "mest bil" for det budsjettet du nevner, gjerne en benziner...ja...årsaken til at de er rimelige er nettopp bensinforbruket :-) Men du og du, så pålitelige!

RAV4 kan også være påålitelig, men det er en mer populær bil. I begge tilfeller er det en "downside": deler er ikke alltid greit å få tak i til en rimelig penge. At du også "må ha" automat, begrenser utvalget, automat er liksom ikke det vanligste på eldre SUV av denne sorten. Mhp Subaru er det et kjent forhold at både motor og automatkassene gir deg et problem i forhold til ønsket om "driftsikker" bil, i det hele tatt: stryk Subaru fra lista like godt først som sist. Ellers ville jeg nok heller sett i retning av Skoda Octavia med dette budsjettet, men smaken er som baken, for noen er det vel bare "SUV" som er "det rette". Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger