TV 2 Play
Min konto
0

Audi eller Mercedes

spurt 2020-11-23 18:56:30 +0200

Hei! Tenker å kjøpe audi a5/a6 eller mercedes e klasse, men lurer på kordan av de bilan ville du ha anbefalt? prisklassen min er 350k og maks km 150k

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-24 22:47:11 +0200

Smaken er som baken, alle tre er feiende flotte biler, med hver sine karakteristika og forsåvidt også fortrinn. Det blir litt smaken og baken, for min del ville jeg nok landet på A6, jeg er i moden alder og mer enn litt konservativ, dessuten opplever jeg interiøret og kjørefølelsen i A6 som mer i tråd med det jeg har vært vant med de siste åra. Det som er verdt å ha i bakhodet, er at 2-liters motor blir i underkant med A6, 3.0 TDI er tingen her, fortrinnsvis også Quattro. Ellers ville jeg hatt mer fokus på færrest mulig år på veien enn kjørelengde, det er ofte sånn at biler som er kjørt noen hundre tusen har hatt proffesjonelle brukere/eiere og er passet på deretter. I det hele tatt, det er antall år på veien og ikke minst rust som tar rotta på en god bil, ikke kjørelengde. Jeg vil også tilføye at chiptuna biler og/eller mange eiere er noe man bør unngå. Dessuten...de små turbo-benzinerne har vært problematiske på mer enn en måte.

Mhp A5 er det absolutt en bil med spenstig design, det blir litt smaken og baken her. På samme vis med Mercedes, Mercedes vil alltid være Mercedes, men skal vi være ærlige: ringer i grillen eller stjerne på panseret, begge deler har sin pris. Om du ikke er like forutinntatt som meg i forhold til A6, ville jeg funnet en måte å prøvekjøre aktuelle biler på, og gått litt i tenkeboksen før jeg gjorde et endelig valg. Med 350' i potten er det ugreit å velge feil, man bør helst være fornøyd mer enn et par dager! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar