0

Subaru Forester Hybrid og XV hybrid.

spurt 2020-11-24 07:12:43 +0200

anonym bruker

Anonym

Hvordan kan Subaru si det att dette er 20 mod. begge to. Forester har bokstaven L og XV har K i ch.nr. Hvem sitt problem er det den dagen byttes inn ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-25 10:28:26 +0200

Det enke svaret her er at det ikke er sånn at alle bilfabrikanter følger en standard. Broom gjorde et hederlig forsøk på å gi en oppskrift som nok kan passe i noen tilfeller, men det er dessverre ikke sånn at fasiden passer alle....hvilket det tilfellet du viser til bekfter i aller høyeste grad. Så nei, det er IKKE slik at bokstav nummer ditt og tatt i rekka på chassisnummeret gir et entydig svar på det særnorske begrepet "årsmodell". Men med chassinummeret som utgangspunkt bør Subaru Norge kunne fortelle deg et og annet om bilen din, herunder når bilen faktisk er produsert.

Hvem sitt problem dette er den dagen du skal bytte inn bilen eller for den sakens skyld, bilen blir totalskadd i en kollisjon og taktsmannen står der mog gliser med "Rødboka" i hånden og hevder at bilen din er et år eller to eldre enn den faktisk er? Se deg selv i speilet og gjett en gang! Sånn er det bare, men det dreier seg i første rekke om å ha et bevisst forhold til dette på forhånd: sjekk gjerne når bilen faktisk er produsert....og ha orden på bilens lovlige dokumenter. Det hjelper, og dreier det seg om noen titusenlapper - slik det ofte gjør når bilen er nyere enn si 5 år - da tar man gjerne både en og to runder på dette, alt ettersom. Den andre siden av dette er at man selvfølgelig skal være ærlig og korrekt selv, f.ex om man selger bilen privat.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger