0

Amcar kjøp salg

spurt 2020-12-14 11:24:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, lurer på å skaffe meg amcar og lurer på hva du kan anbefale til et budsjett på max 200. Jeg har sett en del på el camino, da jeg synes det er veldig praktisk med planet og at prisene på disse er innenfor mitt budsjett. Noe du kan komme med av tips? Aleksander

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-14 11:37:30 +0200

Heisann! Jeg tenker at det er vanskelig å gi noe konkret råd her. Det kommer veldig an på tre ting. For det første hva skal du bruke bilen til. Er det en hobby bil til fine sommerdager, eller snakker vi bruksbil i ur og skur året rundt?

Det andre er behov. Hva trenger du? Pickup, vanlig familiebil, firehjulsdrift, ny eller gammel. Skrur du litt selv og slike ting.

Interesse og ønske er det tredje. Dumt av meg å anbefale en stor SUV om du, innerst inne, har lyst på en kabriolet, eller muskelbil.

Innenfor ditt budsjett er det masse å velge i. Fra Cadillac, via Mustang til store SUV-er som for eksempel Chevrolet Tahoe / Suburban. Er det en bruks- og familiebil så er jo en av de to sistnevnte et godt valg synes jeg. Har selv kjørt Tahoe og synes det var en deilig bil, som jeg innimellom savner. Men ikke bensinforbruket da …

Mitt råd i dette tilfellet blir at du tar en runde med deg selv og tenker litt igjennom ønsker og behov. Du kan absolutt få mye og fin amcar for 200.000 kroner.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger