0

Tilkobling av ekstra ryggelys på tilhengerkontakten?

spurt 2020-12-14 14:39:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny,

Trenger kraftigere ryggelys på bilen (2020-modell). Kan man bare koble på et ekstra ryggelys direkte i tilhengerkontakten? I så fall, fungere denne også selv om tilhenger ikke er påkoblet, eller sørger CANBUS'en for at denne ikke er aktivert før den detekterer at tilhengeren er i bruk?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-14 21:51:33 +0200

Jeg ville latt merkeverkstedet gjøre denne jobben...det er IKKE noen gjør-det-selv greie. Ellers ser jo et ekstra ryggelys ikke spesielt pent ut der bak...et enkelt tricks her er å bruke bremselyset de gangene du måtte ha behov for mer lys der bak. Det tenner som kjent et hakk før du faktisk bremser. Jeg regner med at vi snakker om rygging med aktiv bruk av sidespeilene her. Det tredje "speilet" som du kan bruke til å bekrefte de vurderingene du gjør vha sidespeilene, er ryggekameratet. Dette er mer lysfølsomt enn dine øyne,, og gir deg både overblikk over eventuelle hindringer og bilens posisjon i forhold til hindringene.

Legg til informasjonen du får fra bilens parkeringsensorer og tilpass hastigheten du rygger med etter siktforholdene, så skal det godt gjøres å ikke "komme i mål" med de hjelpemidlene du allerede har. Jeg har selv en relativt smal innkjøring på rundt 30 meter der det blir svært så mørkt på denne årstiden, men enkle grep som å rygge bilen inn når jeg kommer hjem på dagtid løser mye. Og må jeg rygge på kvelden, ja da bruker jeg metoden over. Skulle det bli problematisk når jeg blir enda eldre, ja da maler jeg kantsteinene og sådant mer med lekker hvit farge. I det hele tatt, mange løsninger før man går til det skritt å montere ekstra ryggelys på en ellers fin bil. Men skulel du føle at ekstra ryggelys passer best for deg: ta et ord med merkeverkstedet. Ikke gå for en halvveis løsning med patching av kabler her og der og en bøttelykt fra Biltema der bak!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger