0

Opel Vivaro 2012 automat

spurt 2020-12-18 12:31:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! En bekjent av meg vurderer å kjøpe en Opel Vivaro 2.0 lang, 2012 modell, med automatgear. Virker velholdt, 130.000 km og har holdt alle servicer. Ser at denne biltypen også benyttes av Nissan og Renault.

Er det noen kvalitetsforskjell på disse og er denne type Opel av god kvalitet. Ser den får mye skryt for førermiljø og egenskaper. Finnes det noen kvalitetstester?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-10 11:42:22 +0200

Nei, det er labert med kvalitetstester, men ingen av disse tre har spesielt dårlig rykte blant proffesjonelle brukere. Der som ellers, det avgjørende er bilens faktiske stand, man skal alltid undersøke nøye FØR kjøp, og vil man være nogenlunde sikker på å ikke kjøpe katta i sekken, er NAF-test et godt alternativ. Men igjen: FØR kjøp. Å kjøpe en bil man TROR er "velholdt" er omtrent og spandere f.ex en NAF-test i ETTERTID, er omtrent like smart som å spille russisk rullett med pistol, det er alltid lettere å ta opp eventuelle feil og finne løsninger med selger FØR man har signert kjøpekontrakten. Glem heller ikke at tallet på kilometertelleren er nettopp det: et tall. Jeg tenker at 130.000 km er svært lav kilometerstand for en bil som først og fremst er foretrukket av yrkesbrukere, denne bilen må ha stått uvanlig mye stille. Mao en ting til å sjekke så nøye man kan, ikke spesielt greit å oppdage at bile ner kjørt et par hundre tusen mer ETTER kjøpet. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger