0

Tur retur Bergen uten lading?

spurt 2020-12-22 11:02:27 +0100

anonym bruker

Anonym

Leste et innlegg på mobilen om denne bilen. Husker ikke navnet på den. Rekkevidde på noe sånt som ( 1.132 km.) Hvor har det blitt av artikkelen? Stor rød 8 seter.

Vennlig hilsen Arne Hansen harne47@gmail.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-22 18:11:43 +0100

Google er din beste venn, jeg får ikke lagt inn link akkurat nå, men du søker på "elbil oslo bergen tur retur", vips, så får du bla link til Brooms artikkel om Triton Model H. Tørrvekt tett oppunder 3.5 tonn, reinspikka toskeskap og en håpløs bil for norske forhold spør du meg. Rekkevidden er også en sannhet med modifikasjoner, som vi vet liker elbilbatterier best at du lader når du bikker 20 % restkapasitet og stopper ladingen ved rundt 80 %. Dersom du vil ha et nogenlunde realistisk tall for praktisk anvendbar rekkevidde på en god sommerdag på tørr, flat vei legger du altså dette til grunn. I disse WLTP-tider burde dette vært et krav som ble lagt til grunn ved estimert rekkevidde for alle elbiler, faktum er at f.ex Tesla, som jo slår seg på brystet med "lang" rekkevidde, egentlig har kortere rekkevidde enn en Lada med en liten benziner under panseret for 40 år siden.

Men for all del, Triton Model H går sikkert inn i bilhistorien som en anakronisme. Dog håper jeg vi slipper å se denslags blyklumper på norske veier, det er jo så enkelt som at det medgår svært mye energi bare til å forfløtte vekta her....det er mao alt annet enn en "miljøbil"! For ikke å snakke om utslippene ved produksjonen av batteribanken, skrekk og gru! Det er rett og slett et perfekt eksempel på hvorfor det er viktig å få på plass et system for miljøavgifter for elbiler!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-12-25 21:31:09 +0100

Jeg har kjørt tur retur Bergen flere ganger på samme lading !!! Jeg bor på Åsane. God jul !!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-12-26 14:03:19 +0100

God jul til demses også :-) Jeg har rett nok ikke kjørt Bergen tur/retur verken herfra eller derfra, men min kjære dieselbrenner har rekkevidde nok til å bringe meg hjemmefra til både Paris og St Petersburg på en tank om jeg kjører sånn passe pent, det holder lenge for meg :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger