0

Skoda Kodiac 7 seter eller Mitsubishi Outlander 7 seter

spurt 2021-01-05 12:55:32 +0100

Hei. Vurderer et bytte av en større bil, men ikke helt ny. Skoda Kodiac fra 2018 mod, og en Mitsubishi Outlander 2016 mod. Helst diesel, og kan dra campingvogn. Hva tenker du om disse bilene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-05 16:07:36 +0100

updated 2021-01-05 23:38:17 +0100

Hei Kremost Tror kanskje jeg ville valgt en Oitlander den har 2,2 l diesel motor med 150 khk og drar rundt 2 tonn så er grei til ditt bruk desuten er det en del 7 setere der ute hvis du trenger det. At den er solgt i bøtter og spann gjir bra utvalg men var nok mest solgt som ladbar hybrid.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-01-05 21:19:22 +0100

Outlander er grei nok, robust og pålitelig. Et fortrinn er at bilene blir understellsbehandlet når de kommer til Norge, men ops-ops, etter 2-3 år er det uansett på tide med etterbehandling! Skoda på sine side er en bedre bil på flere punkter, men noen liker mora, andre liker dattera. Jeg tenker at du burde prøvekjøre begge og ta det derfra. Ellers er rustbeskyttelsen fra fabrikk for VAG generelt for dårlig til norske forhold, om du første eier er en av dem som har kjørt sin nye bil direkte til understellsbehandling, bør du a: ta en sjekk av understellet b: kjøre den direkte til full understellsbehandling. Med kun to år på veien kan det fort gå bra...men den MÅ undersbehandles!

Vær også ops på at det er primært den spesifikasjonen Kamerat K anbefaler som kan trekke et par tonn, den ladbare hybriden kan knapt nok trekke et anleggstrillebår....rett nok av den sorten som veier 1500 kg....men har du en litt større sjampingvogn....bør du ha to tonn. Skoda har tillatt hengervekt opp til 2500 kilo om jeg ikke husker feil...det holder jo til mangt og meget. Skoda har også et høyere utstyrsnivå og bedre passiv / aktiv sikkerhet, men det har sin pris: Kodiaq holder seg egentlig ganske greit i pris, du må regne med å betale en del mer. Spesielt når alternativet du skisserer er en to år eldre Mitisubishi: da blir det egentlig to forskjellige biler og en helt annen prislapp. Igjen, smaken er som baken, vurder dine behov, ditt kjøremønster, sett opp en prioritert liste over egenskaper du gjerne vil ha, og ikke minst: prøvekjøring! Du skal tross alt være fornøyd med bilen en stund, da er det lurt å legge litt flid i kjøpsprosessen. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger