0

Frastjålet servicehefte

spurt 2021-01-08 22:13:08 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Dette er kanskje mere ett generelt spørsmål sim passer til hvilken som helst bil i samme situasjon.

Hadde min bil parkert i bygarasje. fant ut dagen etter at det hadde vært innbrudd i bilen. Det var ikkje så mye å hente, men av en eller annen grunn, tok dei med seg servicehefte og vognkortet til bilen.

Er dette noe som er vanligt å bli frastjålet, og blir det brukt av kriminelle på ett vis?

Er det mulig å skaffe kopi av serviceheftet?

Det er snakk om en Tesla, som har hatt sine servicetimer hos Teslaverksted, aner ikkje om ett verksted kan skrive ut tidligere servicer.

MVH Espen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-09 08:54:18 +0200

Hei Espen I dag er det slik at alt lagres på data nesten uansett hvor du får service på bilen din. Serviceheftet er omtrent som en dinosaur fra fortiden og er strengt tatt ikke nødvendig men den eldre garde av oss liker fremdeles å ha de stemplene for sånn har det liksom alltid vært. Utskrift derimot på service historikken sitter det som regel langt inne for verkstedene å gi ut da de inneholder en lang rekke informasjon om blant annet deler brukt, oppdatering av elekronikk, tid som har gått med til jobben osv. Hvis de kan filtrere info og bare printe ut fakta at bilen har hatt service på 20000, 30000 km osv så går det nok greit men ellers må man som regel ringe eller møte personlig opp for å lese av direkte på skjermen detaljer i servicen og slik var det jo egentlig i service heftet også at det sto bare stemplet for service og man måtte da stole på at alt som dette innebar var gjort. Vognkort er jo litt verre da du må melde det tapt og få nytt eller duplikat, men her er det jo slik at man kan ha med vognkort del 2 i perioden til nytt blir skrevet ut. Nå er det jo ikke helt lett å forklare hvorfor de som gjorde innbrudd tok vognkort og serviceheftet men som du sier så er jo det første man tenker på at det brukes i en eller annen kriminell sammenheng men hva vet jeg.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger