0

subaru forester 06-07

spurt 2021-01-13 16:39:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei.Jeg vurderer å kjøpe meg en rimelig forester. ligger noen ute rundt 30 - 40000 som ser greie ut med gode servicer. De har gått over 200000 så jeg er nysgjerig på om det er verdt det

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-13 18:53:08 +0200

Hei Vel når det gjelder Subaru forester 06-07 så kan du være maks heldig at det har vært en gubbebil som har blitt bedre behandlet enn kona hans til det andre ytterpunktet der den har vært eid av en barnefamilie med dårlig råd og forlengs burde vært plasert i evig hvile på en solfylt bilkirkegård. Rust generelt og spesielt i bremserør og opphengsdeler som bærebruer foran og bak. Se til at drivverket fungerer uten skumle lyder og for all del se til at motoren går pent og ikke bruker vesentlig olje. Ellers bør du ta en runde og se til at alt fungerer som det skal og ellers er hel og pen inni og på utsiden. Kjøper du privat så se til at alt av feil kommer frem før kjøp da det ikke er bare å springe til forrige eier med krav om at han skal fikse ditt og datt fordi du har oversett dette eller han ikke har husket på å fortelle om det i farten. Koster bilen 30000 kr så er det begrenset hva du kan forvente og undersøkelsesplikten er derfor særdeles viktig. Har den gode dekk vil det være positivt da det koster endel lapper å skaffe nye.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger