0

Varebil til kring 100 000

spurt 2021-01-18 10:43:01 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Far min ser etter ein kompakt varebil til kring 100 000 kr. På Finn finn vi mange tilsynelatande pent bruke bilar, med både hengarfeste og servicehefte. Vi ser Citroen Berlingo/Peugeot Partner, Fiat Doblo/Opel Combo, ein og annan Renault Kangoo/Mercedes-Benz Citan og Volkswagen Caddy.

Har du nokre råd om kva vi burde gå for her, eventuelt styre unna?

Beste helsing Kristofer

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-18 11:26:28 +0100

Heisann! Ja, her er det en god del å velge i. Både Partner / Berlingo er kurante biler som har solgt bra de siste årene. VW Caddy er også et kurant valg.

Selv hadde jeg nok gått for en av disse. Men jeg tenker også at bilens tilstand og servicehistorikk er vel så viktig som merke. Det gjelder å lete opp en bil som er tatt godt vare på av tidligere eier. Mange av disse går for lut og kaldt vann, dessverre.

Det gjelder også å finne en bil man er tilfreds med selv, når det gjelder sittestilling, plass, utstyr etc.

Ellers kan det jo kanskje være smart å vurdere leasing av en helt ny. Man kan få svært gode tilbud på disse nå. Det koster litt mer, men du får til gjengjeld en helt ny bil med den tryggheten det innebærer.

Lykke til med biljakten!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger