TV 2 Play
Min konto
0

Ferrari 400i automat

spurt 2021-02-03 14:18:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. har du erfaring med Ferrari 400i? Jeg vurderer et investeringsobjekt og ser disse ligger fra 450 000,- nok og oppover av ulik standard. Har du noe tips jeg bør vurdere og er dette en bil å satse på med tanke på verdiøkning?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-03 16:52:18 +0200

Om du ikke har en fungerende krystallkule er en såvidt ny Ferrari neppe noen" bombesikker" investering. Legg til risikoen for å kjøpe sekken med katten i, det er på ingen måte gitt at avkastningen innenfor et nogenlunde fornuftig antall år får deg til å le hele veien til banken.

Du sier riktignok ingen ting om hvor langt inn i fremtiden du ser for deg å la investeringen forrente seg, men med såvidt store summer er det mer fornuftig å plassere de pengene man eventuelt måtte ha på bok i en mer konvensjonell inversteringsmodell. Rett nok vil det også der være en sammenheng mellom avkastning og risiko, men for en langsiktig investering, slik en bil som den du nevner nødvendigvis må være, er det ikke verre enn å bygge opp en portefølje med moderat risiko.

The Bottom Line er at Ferrari 400i verken er en bil som kun er produsert i en håndfull eksemplarer, eller en bil som det er "få gjenværende" av. Det er altså ikke en spesielt sjelden eller spesielt ettertraktet bil, ja, en bruktbilforhandler som har spesialisert seg på å omsette biler i denne sjangeren kan nok tjene litt på å omsette en slik bil, men som investeringsobjekt sett snakker vi definitivt om en betydelig grad av risiko. Greit nok, har du råd til å tape alle eller deler av pengene du legger i dette, sitter du i verste fall igjen med tunga i brødristeren. Om vi snakker lånte penger, er det idioti. Har du pengene på bok, men har f.ex gjeld på bolig, vil det være langt mer fornuftig å nedbetale boliglånet - stikkord - renta kommer ikke til å forbli lav i all fremtid. Alternativt tar du en sjekk i fondsmarkedet og setter pengene i et fond som har vært stabilt over tid. Eventuelt spør du banken din om denne greia med grunnfondsbevis.

Hvorfor? Jo....det er så enkelt som at vi står midt i en global pandemi. Det gjør noe med økonomien i samfunnet rundt oss, enten vi liker det eller ikke, og det eneste som er sikkert, er at en av konsekvensene kommer til å være en høy grad av usikkerhet i lang, lang tid fremover. Uavhengig av om du måtte se deg sev i rollen som "hobbyinvestor" eller "småsparer", dette er ikke tiden for sjansespill, det er en tid der den kloke søker en trygg havn. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-03 22:17:56 +0200

Ja først og fremst det med å skulle kjøpe en bil som investeringsobjekt er en utrygg havn siden vi ikke kan spå noe som helst om fremtiden ei heller biler. En annen ting er at alle verdens børser når toppnoteinger nesten hver dag mens pandemien har gravd stadig dypere sår i verdensøkonomien henger ikke på en møkka greip og blir en økonomi på steroider. Når vi samtidig ser at selskager som har et eller anmet mikroskopisk grønt i navnet eller i en fremtidig tanke så går de flere hundre prosent første dag på børs. Det er boblens størrelse og omfang som sier noe om hvilken fenomenal kolaps i økonomien vi kan stå ovenfor den dagen boblen sprekker, foreløpig er økonomien styrt da verden ikke samtidig med pandemien kan ha et gedigent nesten depresjons lignende kolaps.

Cash is king vent til alt har roet seg ned og så tar du et nytt valg.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar