0

Eksos på kun venstre side?

spurt 2021-02-13 14:39:01 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har nylig kjøpt BMW 5-serie 530e xDrive eDrive M Sport aut 2021. Har et spørsmål i forbindelse med eksosanleggets funksjon? Det er to eksos bak , en på høyre og en på venstre side. Nå som det er vinter så er det kun den venstre siden jeg legger merke til det kommer røyk ut av? Hvordan får jeg aktivert begge eksosene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-13 19:21:53 +0200

Tja...kanhende det er for syns skyld? Det er jo egentlig ingen god grunn til at en forholdsvis vanlig bil skal ha behov for et eksosrør på hver side. Ta en sjekk under og se åssen det ser ut, kjenn gjerne etter om det er trykk / kommer noe ut fra rør nummer to...kanhende det rett og slett er sånn at det er mer kondens på den ene siden....det er jo kondens som lager "røyk" her!

Om det IKKE kommer noe i det hele tatt den veien? Kanhende det er en "dummy" som ikke har annen funksjon enn å imponere de som kjører bak og naboen. Men ta sjekken først...så kan du ringe BMW-sjappa og ta det derfra. Ellers er det jo ikke noe poeng å "aktivere" begge røra om det ene røret kun er til pynt. Ja, du kan nok kjøpe diverse ting og tang til slik en fjong bil, det finnes bla godkjente potter som faktisk er splittet og sender eksos ut til begge sider, attpå til med et par hakk mer lyd enn orginalanlegget, men det koster mer enn det smaker. For alle praktiske hensyn: la det eksosanlegget være som det er, men for å slippe å gruble...følg oppskriften over! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger