0

Skoda superb god bil?

spurt 2021-02-15 10:52:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har kjøpt meg en Skoda superb 2006 modell 1.9 TDi. Den har kjørt 300.000 km og har komplett service hefte.

Hva kan jeg vente meg av denne bilen?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

4 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-15 11:40:49 +0200

Heisann. Det du kan forvente deg er mye plass til en relativt billig penge og i tillegg en fornuftig bil. Ettersom du allerede har kjøpt bilen regner jeg med at du har en slags magefølelse på hva dette er for noe.

En såpass gamme bil som har gått såpass langt kan slå alle veier. Alt kan skje – når som helst. Men jeg håper / regner med at du sjekket litt nøye før kjøp?

Er bilen i god stand og du tar godt vare på den, så kan dette fortsatt være en helt grei og relativt problemfri bil de nærmeste årene. Men det kan også dukke opp feil som er så dyre at det ikke lønner seg å fikse bilen. Det er derfor en grundig sjekk før kjøp er så viktig. Dessuten så handler det litt om flaks og uflaks også.

La oss håpet at du gjorde en grundig jobb før kjøp og at du i tillegg har flaksen på din side. Da kan du ha gjort et veldig bra kjøp – og få et billig og godt bilhold en stund framover. Ønsker lykke til med ny bruktbil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-15 12:41:22 +0200

1.9 TDI kan lett kjøres 300' til uten problemer whatsoever, du må bare huske å passe på to ting: registerreim-skifte til rett intervall og oljeskift MED FILTERBYTTE ved max 15.000 km! Vær også nøye med å skifte luftfilter og dieselfilter, det er IKKE service og grunnleggende vedlikehold du skal spare på! Er det den god bil ifht rust, spanderer du understellsbehandling med løpende etterbehandling, da kan du ha bilen i minst 10 år til uten nevneverdige problemer! Elelrs har vel Superb av denne gerenerasjonen kanhende multilink forstilling, helt greit så lenge du passer på de leddene som er mest utsatt...det er billigere å skifte disse si hver 200.000 enn å skifte hele røkla!

Lykke til med en feiende flott bil!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-25 21:25:55 +0200

updated 2021-02-25 21:26:17 +0200

Mener Superb hadde paraply integrert i bakdørene, smart hvorfor har ikke flere enn Skoda og Rolls Royce tenkt på dette ?

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-26 00:15:40 +0200

Ad dette med paraplyen: Skoda har rendyrket prinsippet med å tilby mer eller mindre smarte løsninger som andre ikke har, jeg tenker jo at stuntet med parpaplyen var genialt, man må jo ha solgt veldig mange biler i Bergen f.ex pga dette! At andre produsenter ikke henger seg på dette med paraplyen, er så sin sak, jeg tenker jo at verktøysettet som fulgte med SSSR-biler i hine dage var atskillig nyttigere enn en paraply! Fra tidenes litt ut på dagen og like frem til SSSR gikk på ræva fulgte det med hele bøtteballetten, fra pumpe, dekkspaker og karosseriklubbe (til å rette ut bulker med) til en liten fettpresse (med fett!) og et meget komplett assortement av fastnøkler og rill og rall! Arbeidslampe var også inkludert, og det var kontakt for denne både i bagasjerommet og motorrommet, helt fantastisk! Legg til at det også fulgte med en tykk, illustrert bok som i detalj beskrev alt man trengte å vite for å utføre service og vedlikehold på bilen! Rett nok var disse bøkene skrevet på russisk, de norske (og engelske) oversettelsene som kom senere var ikke riktig like tykke, men mange som så lyset og kjøpte Moskwitch, Volga eller sogar Laddis, var jo litt spesielle da, å lære seg det kerylliske alfabettet og grunnleggende russisk hørte liksom med :-)

Tsjekkisk er litt verre sånn sett, kan være derfor man heller har satsa på paraplyen i Superb!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger