TV 2 Play
Min konto
0

Styring Audi q5

spurt 2021-02-16 19:37:49 +0200

Kjøpte en q5 i 2018 av en merkeforhandler (ikke audi). Det er en 2014 modell som pr.dd har såvidt passert 100.000. Nå er den blidt tung på rattet, og etter 2 runder med softwareoppgraderinger har jeg fått bekjed at det er et relle som ikke virker, og dette releet sitter på tannstanga og hele tannstanga må skiftes. (ikke billig) Styringa fungerte bra en stund etter softwareoppgradering, men slutter plutselig å virke. Har du noe kjennskap til om dette kan gå på noen garanti? Ser også at der er flere som har hatt dette problemet. Håper du vet noe om dette.

MH Kjell Sørstrand

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-16 20:18:43 +0200

updated 2021-02-16 21:20:22 +0200

Hei Kjell Såfremt bilen er solgt i Norge gjelder 5 år garanti bare servicer er fulgt opp. Det spiller ikke noen rolle hvem du kjøpte den av det kunne like gjerne vært en privat person på Finn. Audi må fikse opp i dette men ikke ved å la et lokalt verksted klusse med tannstangen og så sende regningen over til Audi det er feil vei å gå. Du må kjøre bilen til et Audi verksted og så tar de det derifra. Det er for deg knekkende likegyldig at andre har hatt problemer med dette og at det koster mye osv osv her får Audi versegod ordne opp uten noen som helst kostnad for deg ellers kan du dra rett til Nafs advokater med saken. En tannstang er normalt evig varende og skal holde bilen ut gjør den likevel ikke det så er det dårlig håndarbeid av Audi og er en helt klar garantisak. Stort sett er det bare service deler som olje og filtere samt vindusviskere, bremseklosser og skiver som ikke er under den 5 årige garantien.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar