0

Tankmålere

spurt 2021-02-20 12:52:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Har et spørsmål ang. tankmåleren i min bil. Den går bare opp og ned hele tiden. Og tankmåler symbolet lyser hele tiden. Har skifta instrumentet men hjalp ingen ting. Er det noen som vet hva som kan være galt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

3 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-02-20 16:03:36 +0100

Fremstår for meg som om en giver i selve tanken som har fått hikkas, eventuelt er det dårlig kontakt et sted mellom giveren og instumentet. Normalt sett er det ikke spesielt komplisert å skifte en slik giver, men aldri si aldri, sjekk litt hvordan det gjøres med et verksted først. Hvor mye du skal legge i å fikse dette, avhenger jo av hvor gammel bilen er, du kan jo klare deg med tripptelleren her...hadde nær sagt at det er en minst like effektiv måte å estimere gjenstående rekkevidde på som de fleste tankmålere :-) For min del har jeg alltid betraktet tankmåleren som veilledende, det henger nok sammen med at jeg kjørte motorsykkel en gang i tiden, da var nettopp tripptelleren det beste hjelpemiddelet man har for å unngå å bli stående i veikanten med tom tank.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-02-20 17:30:28 +0100

Du har kanskje koblet ut hastighetsmåleren din, den er nemelig med på å stabelisere tankmåler kretsen nettopp for å unmgå at tankmåleren flyr opp og ned ved den minste skvalpimg i tanken. At lampen lyser er bare en indikering på at stabeliiserings kretsen er bort koblet. Virker ikke speedometeret ditt så virker heller ikke stabeliseringen.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-11-10 04:34:13 +0100

En mulighet er at det er et problem med sensoren som måler bensinnivået i tanken. Denne sensoren er vanligvis plassert i tanken, og den sender et signal til instrumentpanelet som forteller hvor mye bensin som er igjen. Hvis sensoren er skadet eller feiljustert, kan det føre til at tankmåleren viser feil bensinnivå. Super Mario 64 is known for its innovative gameplay, immersive worlds, and catchy soundtrack.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger