0

Hei er det normalt å merke ned giring fra 3-2 litt mer enn andre?

spurt 2021-03-04 17:33:11 +0100

anonym bruker

Anonym

Dette gjelder en 2011 mod Q5 med 7-trinns S-tronic kasse

Jeg har eid bilen i snart 3 uker men etter jeg kjøpte den fikk jeg vite at dette er den bilen med disse problem kassene av folk.

Jeg merker ned giringen fra 3. til 2. gir litt mer enn dem andre girene men vet ikke om dette er normalt på automat at man kan merke noen gir litt mer

Har hatt 15 biler med denne og dette er min første automat bil.

Den har akkurat bikket 105.000km

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-05 17:33:39 +0100

At man sporadisk merker LITT mer kan ha flere årsaker, de fleste er innafor. Men...LITT mer, om du merker VOLDSOM forskjell ville jeg nok blitt en smule bekymret. Er du i tvil, kontakt en Audi-forhandler og ta det derfra. Nå har jo ikke din bil gått spesielt mye, men jeg ville også sjekket skiftintervallene for olje (og antagelig et filter eller rengjøring av en sil) på din bil, dernest ville jeg sjekket om service og løpende velikehold var utført på rett vis til rett tid....og da spesielt med henblikk på girkasseolja! Og ja....dette kan ha betydning for forhold som det du nevner her. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-03-08 12:02:24 +0100

Jeg støtter Norulfs svar her. Saklig og godt som alltid.

Disse girkassene, særlig de litt eldre, har det vært mye feil med. Om du opplever at noe er uromalt, så er det bare å ta tak i dette med en gang. Få et verksted til å sjekke det ut for deg. Er det «innafor» så er det jo greit og bare fryd og glede. Vi går så klart for det!

Men er det noe feil, så er det også smart å få tatt dette så fort som mulig også. Det går neppe over av seg selv. Snarere tvert imot …

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger