0

Kia Sorento -13 modell

spurt 2021-03-05 12:18:21 +0100

anonym bruker

Anonym

Hva mener du om denne? 130t km Automat Skal kjøpe SUV men vil styre unna de såkalte premiummerkene, synes disse er vel dyre mtp hva en får for pengene og pot kostnadsbomber.

Mvh KenA Dretvik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-05 17:13:23 +0100

Vel, mange helt vanlige biler blir "premium" med det særnorske avgiftsnivået. Kia har såvidt vites greie delepriser, i tillegg er det gjennomgående greie biler å jobbe med, men det er Ikke verken "verdens beste bil" eller en bil som formelig oser kvalitet. Det er en grei bruksbil, verken mer eller mindre. Men regn med noe mer utskifting av deler og vær nøye med service og vedlikehold, så kan det fort gå greit. Ellers bør du sjekke de vanlige tingene, sjekklister finner du i søkk og kav på nett, i tillegg ville jeg spandert en NAF-test FØR - FØR - FØR kjøpekontrakten signeres!!! Det er så mye greiere å få rettet opp i feil og mangler FØR kjøp...eventuelt gå videre dersom det er større feil.

KIA blir sannsynligvis også understellsbehandlet når den kommer til landet. Etterbehandling er normalt sett hvert andre til tredje år, alt ettersom, mange gir beng i etterbehandling. Avhengig av om bilen er etterbehandlet i senere tid eller ikke er etterbehandlet, en runde med det være seg etterbehandling eller ny, full behandling er defintivt på sin plass på en bil som er 7-8 år gammel! Og nei, den norske vinteren er IKKE avskaffet, ei heller saltinga av veiene!

The Bottom Line er at ja, det finnes bedre alternativer enn KIA der ute, men min subjektive oppfatning er at når du først har kastet dine øyne på Korea, er KIA vesentlig bedre enn Hyundai. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger