0

Auris 2016 uten Navi og Dab

spurt 2021-03-09 18:40:10 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Svigerfar har nettopp flyttet fra Sverige og registrert sin Toyota her. Bilen har imidlertid verken Navi eller Dab-radio. Hvor mye forringer dette prisen ved salg? Det er en Auris - 16 stasjonsvogn som har gått 38000km.

Mvh H Sandberg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-09 23:00:42 +0200

Enhver bruktbil er verdt det kjøperne vil betale for den, og jo mer attraktiv en bil er, jo flere kjøpere får man å velge mellom! Jo flere kjøpere, jo flere muligheter for å oppnå en god pris. Ja, en bil som mangler det som for enkelte kan være "viktig utstyr", vil i utgangspunktet lokke til seg færre kjøpere. Men er Auris stasjonsvogn egentlig en bil som appelerer til de som er glad i utstyr - eller er det en bil for de som ønsker seg en litt mer traust, litt konservativ bil som gjør det den skal på en god måte, verken mer eller mindre? Om jeg skulle solgt en slik bil, ville jeg utformet en annonse som først og fremst var spisset på sistnevnte gruppe, og fokusert på pålitlig, driftstikker, god plass og så videre, supplert med bilder som appelerte til samme målgruppe. Det er ikke så vanskelig som det høres ut til, bruk gjerne svigerfattern som "sensor" for å vurdere tekst og bilder når tiden for salg kommer. Ellers håper jeg han har tatt den med over til Norge for å bruke den litt, å dra med seg en sånn bil og fortolle den i den hensikt å tjene en slant er nok ikke helt det rette.

I det hele tatt: svigerfar trenger vel en bil? Å bruke tid, penger og krefter på å få denne inn til Norge bare for å selge den, og betale rådyrt for en "norsk" bil, er neppe spesielt god butikk, og han vet jo veldig godt hva han har! Men ikke hva han får! Greit nok, om han likevel vil selge: ut over ovenfornevnte generelle egenskaper ville jeg ville fokusert på andre gode sider, som svært lav kilometerstand, (forhåpentligvis) god og komplett servicehistorikk osv.....er det kanhende også en multifuel-motor? Bare en tanke som slo meg, det hender at enkelte modeller fra de store fabrikantene har akkurat det i Sverige.

Mhp DAB er det jo ikke verre enn å henge på et DAB-adapter til noen hundrelapper. Neppe topp lydkvalitet, neppe full dekning, men så er da heller ikke DAB verdens beste radiosystem, selv om en del inkompetente politikere innbilte seg akkurat det! Nevn DAB-adapter i annonsen, sørg for at det fungerer når kjøperne kommer for å se bilen, og ta det derfra, "fine greier" sier du eller svigerfar.

NAVI? Toyotas navigasjonsystemer fra de tider var da ikke noe hoppe i taket for. Om kjøperen mot formodning skulle være spesielt interessert i akkurat et, fortell at en grei Tom-Tom med langt bedre algortimer for ruting og filvalg, for ikke å snakke om mye, mye bedre kartverk med life-time upgrade og Tom-Toms Live Traficc inkludert i prisen koster fra rundt de 1500 og oppover, for 3000 får man til og med en 6 tommers skjerm. Legg på noen hundrelapper for en Brodit monteringsbrakett og fast strømtilkobling, så har man en navigasonsenhet som overgår alt som noensinne er leverert med en Toyota. Men som sagt... den kundegruoppen som er spesielt interessert i navigasjon, er liksom ikke ... (more)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger