TV 2 Play
Min konto
0

Typiske feil Opel Combo og VW Caddy

spurt 2021-03-18 10:37:36 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg digger oversikten der en kan søke opp enkelte bilmodeller og lese om vanlige feil!

Fant ikke Opel Combo eller VW Caddy i oversikten din. Hva er typiske fordeler og ulemper med disse? For eksempel sammenlignet med Citroen Berlingo og Peugeot Partner?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-20 19:28:48 +0200

At det ikke kommer opp i oversikter over ditt og datt, kan ha flere årsaker. Men generelt er alle fire greie biler, uten speiselt mye fiks-faks. Med Caddy kan du bla finne en eldre sugediesel, da har du iallefall en motor som lett overlever bilen! Opel Combo kan visstnok ha noen nøkker, men det er tl gjengjeld biler som er billige i bruktmarkedet. Berlingo og Partner har en suveren dieselmotor, og spesielt Berlingo skal være en positiv overraskelse for eierne. Citroen er også en "outsider", i den forstand at verdifallet er brutalt her hjemme, med de fordeler dette har for dem som kjøper bilene.

Om jeg skulle valgt en av disse, ville jeg nok seriøst vurdert å kjøpe fransk, gjerne en privatkjørt Berlingo. Siden jeg har kjørt VW en stund, har også Caddy en høy stjerne hos meg, men jjeg oppfatter det franske alternativet som mer bil for pengene her, både bokstavelig talt og i den betydningen at det har vist seg å være svært pålitelige biler. Men igjen: tenk i retning av privatkjørt bil, firmakjørte pizzabiler har bla en tendens til å bli kjørt med mye last, ofte av mange forskjellige personer. Det er IKKE like greit som å kjøpe f.ex en ex-taxi dette her!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar