0

hei Benny, har akkurat i dag faktisk fått havarert automatkasse på min MB 350 GL. 2012

spurt 2021-03-25 18:58:57 +0100

anonym bruker

Anonym

jeg lurer på hva det koster og få ordnet dette. bilen er en MB 350 GL 2012 model og har gått 220 000 km. alle servicer er fulgt på merke verksted. i dag mistet jeg efekten fra Automat kassen og når jeg gikk ut av bilen så jeg at det var en stor oljelekasje under bilen. hva tror du en slik reperasjon kan koste?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-03-26 14:00:07 +0100

Jeg ville kontaktet et spesialverksted som kan dette med automatkasser og tatt det derfra. Nei, en oljedam under bilen er ikke noe godt tegn, og en byttekasse kan meget vel koste en betydelig del av bilens verdi. På den annen side: en taxi-eier på sørlandet har opp gjennom åra hatt for vane å kjøe sine Mercedeser de sedvanlige tre åra, da har bilene rundt 500' på kilometertelleren, hvorpå man bytter automatkassa, gir bilene en sjekk og selger dem videre til neste lykkelige eier.

I ditt sted ville jeg tenkt som så, at denne kostnaden selvfølgelig kan være betydlig, men om bilen ellers er i god stand og du ser for deg å beholde bilen noen år og noen hundre tusen kilometer til, ja da er egentlig ikke kostnaden pr kilometer så hårreisende likevel. Sagt på en annen måte: når du får et kostnadsoverslag fra et veksted, tar du en dag eller tre i tenkeboksen og tenker jennom hvor god stand bilen egentlig er i. Dernest sjekker du bank-kontoen. Å selge bilen som "prosjekt" er sjelden det smarteste man kan gjøre, spesielt ikke med en bil som har en viss verdi. Å selge den etter en dyr reparasjon gir penger i kassa og gjør at du kan gå videre. Å beholde den gir deg kanhende mange år med fryd og glede i en ellers feiende flott bil. Uansett, man vurderer alltid kostnaden i forhold til bilens verdi, det være seg salgsverdi, bruksverdi eller om så er, affeksjonsverdi: hva betyr bilen for deg ser stikkordet her.

The Bottom Line er at vi raskt snakker om et betydelig 5-siffret beløp, kanhende nær opp til å bikke enda et siffer. Men tenk gjennom alternativene over: prinsippet kalles "alternativ kost" blant økonomier. Be gjerne verksmesteren ved girkasse-sjappa om et kvalifisert råd. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger