0

Hva forårsaker tap av motorkraft?

spurt 2021-04-14 01:58:23 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Min kjærestes Swift har i det siste mistet noe motorkraft. Den går fremdeles greit, men virker "dau". I femtegir på flat vei i 90km/t klarer den ikke å akselere i det hele tatt, kun holde farten.
Hva kan årsaken til dette være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-14 16:09:53 +0200

Nja, en Swift er vel allerede i utgangspunktet en bil som ikke gir ståpels når du prøver å gi gass i 80-90 km/t. Det har noe med moment og effekt å gjøre, sånn er det bare. Nå sier du ikke noe om hvor langt bilen er kjørt, ei heller hvordan den blir passet på, men om vi tenker motorslitasje, skal det noe til før det merkes i form av redusert ytelse: det sitter en grei liten motor under panseret her, den bør kunne rulle både 3 og 400.000 før det blir merkbart redusert ytelse. Det er heller ikke uten videre andre, vanlige forekommende problemstillinger som kan påvirke ytelsen i nevneverdige grad. Dette er en grei bil, der det egentlig ikke er så mye leamikk som kan gå i støkker.

Det jeg ville tenkt litt gjennom, var når luftfilter og tennplugger ble skiftet sist, dette er det enkleste og billigste her. Tett eller delvis tett luftfilter har absolutt potensiale for å redusere ytelsen, likeledes vil slitne tennplugger, eventuelt tennplugger der gnistgapet er feil på en eller flere av pluggene, kunne gi en markant redusert ytelse. Er det lenge siden bilen har hatt en god servide, sørger din kjære for å få sjekket opp disse tingene! En ting til som er lurt å sjekke, er drivstoff-filteret: dette er noe som også tetter over tid, mange tenker ikke over at også benzinbiler har fått slike filtre etterhvert som direkteinnsprøyting har blitt regelen, ikke unntaket. Og undre over alle undre, akkurat som med en dieselbil: dette er noe som bør skiftes med jevne mellomrom! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger