0

Fiat 500 2011 mid3l

spurt 2021-04-17 17:27:51 +0200

anonym bruker

Anonym

Skal skifte register reim på 2011 mod Fiat 500 skal jegskifte vannpumpe samtidig

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-17 22:02:51 +0200

Skifte av vannpumpe samtidig er noe som blir gjort når vannpumpa sitter på et sted som ellers er håpløst å komme til. Kall det gjerne "forebyggende vedlikehold", man inngår på sett og vis et veddemål der man antar at vannpumpe vil gå til Jesus før neste registerreim-skifte. Det kan selvfølgelig skje i noen tilfeller, men generelt holder vannpumper leeeeeeeeeeeeeeenge i disse dager. I løpet av 45 år og ovseleg mange kilometer med en drøy håndfull biler har jeg aldri noensinne hatt behov for å skifte vannpumpe. Mine tidligere biler ble stort sett kjørt 4-500.000 før de gikk videre til neste lykkelige eier eller ble konvertert til spiker, alt ettersom.

Om det er likedan med Fiat 500, er vanskelig å si, men du har formodentlig hatt bilen såpass lenge at du har gjort deg opp en formening om det er en grei bil eller en ugrei bil. Gjør du jobben sjæl, burde valget være lett: da hadde jeg glatt latt vannpumpa være i fred. Om jobben blir gjort ved et verskted, kan du søke råd hos verkstedet, eventuelt undersøke litt på nett. Det verste du risikerer er å måtte betale i dyre dommer for å skifte vannpumpa om den ryker før neste reg.reim skifte. Min magefølelse sier at det er mindre enn 50-50 sjanse for dette, men her er det deg som har erfaring med den aktuelle bilen, her er det din magefølelse som gjelder. Ellers er det jo ikke voldsomt dyrt å skifte en vannpumpe samtidig - men alle monner drar sa musa som pissa i havet. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger