TV 2 Play
Min konto
0

Hva er de mest kjente feil med Multironic

spurt 2021-04-26 01:07:43 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg vurderer å kjøpe Audi A6 fra rundt 2005-08. Jeg ser noen av disse har Multironic girkasse.

Jeg lurer på, om dette er ett trygt kjøpt eller noe enn bør holde seg unna.

Aktuelle bilen jeg ser på er A6, Multironic 2.4L V6 Bensin.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-26 16:34:24 +0200

Jeg er noe usikker på hvor langt frem moroa med kamakslene på disse motorene gikk, for ikke å snakke om resten av moroa! Dette gjelder BÅDE benzinere og dieselmotorene, eller som Benny sier her på Broom, styr unna V-6'erne: https://broom.tv2.no/underholdning/br...

Mhp girkassa er det blitt meg fortalt av en god venn som sjekka girkassa samtidig med at han bytta kamaksler, at det er en sil i denne kassa som ikke nødvendigvis blir ettersett spesielt ofte. Det får konsekvenser, ellers nevnte han at dette definitivt er en kasse som liker flushing med jevne mellomrom. Derved er det to faktorer som kan gjøre det til en skikkelig høydare å kjøpe en bil av denne sorten: både motor og girkasse kan gi mange spennende overraskelser. Ta heller pengene dine og kjøp en "kjedelig" Passat, da får du omtrent like mye plass, men en mer pålitelig motor om du velger en bil med 2.0 TDI. Du får også en nyere bil med lavere kjørelengde - for samme pris.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar