0

Volvo v60 hybrid 2017

spurt 2021-04-26 10:01:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, vi har en meget slitsom, metallisk lyd i bilen. Høres ut som lyden kommer fra et eller annet sted i dashbordet, ev i motoren nærmest dashbordet. Lyden kommer og går. Det spiller ingen rolle om vi kjører på strøm, hybrid eller diesel. Spiller ingen rolle om vi har på vifte, aircondition, kjøre i 30 eller 100 km/t. Lyden er ikke konstant og stopper når vi stanser bilen. Vi kan kjøre 1 km og lyden kommer, neste gang ingen lyd, så kan vi kjøre 10 mil og sitte og høre på lyden hele tiden. Overdøver radioen så der er ganske høy lyd. Har hatt bilen på Volvo verksted 2 ganger og de finner ikke ut av feilen. Sier bare at det ikke er noe farlig. Det hjelper ikke oss. Helt uholdbart. Vi kjøpte bilen i høst og problemet oppstod ganske umiddelbart. Har dere noen idé om hva det kan være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-26 10:26:08 +0200

Heisann! Som Volvo sier; dette er neppe farlig. Men jeg har full forståelse for at dette er skikkelig irriterende.
Volvo må jo bare se på dette for dere igjen. Det skal ikke være slik.

Slike feil kan være veldig vanskelig å finne, så vis en viss tålmodighet. Men vær også tydelige på at dere ikke uten videre aksepterer at det er slik. For: det går helt sikkert an å finne feilen / kilden til ulyden her.

Jeg har dessverre ingen konkret ide om hva dette kan være. Men det er nærliggende å tenke varmeapparat, bakside av dashbord, innfesting av dashbord etc.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger