0

Volvo v60 hybrid 2017

spurt 2021-04-26 23:42:46 +0200

Kjøpte bilen i fjor høst. Har nå gått ca 35000km. Ca 27000 ved kjøp. Nesten umiddelbart kom det en metallisk lyd fra et eller annet sted i dashbord/motorrom nær dashbord. Lyden er høy, overdøver radioen. Lyden kommer om vi kjøper på strøm,hybrid eller diesel, spiller ingen rolle om vi kjører i 30 eller 110 km/t. Den er også der helt uavhengig av om vi bruker aircondition eller vifte/varme. Lyden kommer og går. Var ille i høst, var så og si fraværende i vinter. Siste måneden har vi hørte en gang. Da vedvarte lyden i 10 mil uten stans. Noen ganger begynner det å bråke nesten med en gang vi starter opp, andre ganger kan vi kjøre 30 mil uten en lyd. Lyden opphører når bilen stopper. Har hatt bilen inne på Volvo verksted to ganger og de finner ikke noe feil. Vi har gjort lydopptak inne i bilen, med verkstedet sier at det hjelper dem lite.Sier bare at de ikke er noe farlig, men det hjelper jo ikke oss. Har noen et forslag til hva det kan være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-04-27 07:03:18 +0200

Tipper det har å gjøre med den fuel drevne varmeren din å gjøre som lager støy. Inni den sitter det en vifte som lett kan oppleves som at den har en metallisk lyd hvis det er en feil i lagerene eller ubalanse i viften. Kupe vifter på litt gamle biler kan ha samme problemet å gi fra seg en noe hjerteskjærende lyd. Men siden det ikke har noe å si med hva dere gjør eller ikke gjør kan man misstenke at det er noe som bilen selv styrer uavhengig basert på programmering av varmeren. Hybrid biler har også en funksjon for kjøling av hybrid batteriene så Volvo må kanskje ta en titt på dette opplegget da det mest trolig ikke skal være slik og de bør selvfølgelig ta ditt problem på alvor.

Hilsen Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger