0

Er ute etter salgspris

spurt 2021-05-10 13:45:15 +0200

anonym bruker

Anonym

Har en BMW z4 3,0i 2003mod. Km stand 100000,jfarge burgunderrød met, strøken bil. Skal selges, men aner ikke til hvilken pris. Bilen har softtopp. Har du noen ide?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-10 18:50:38 +0200

updated 2021-05-10 20:55:31 +0200

Finn er din beste venn her, ligger det en tilsvarende din for 200 000 kr fks og den blir liggende lenge så kan prisen være for høy eller at en som nettopp vil ha en sånn ikke har sett den enda. Det er likevel viktig å ikke ha alt for vidløftige tanker med hva man kan få for den men bruke tid på litt reasearch. Du har sikkert allerede gjort deg en tanke om pris for bilen men ønsker en back up av tankene dine. Vi vet at samme bil med samme kjørelengde og årsmodell kan ha en prisforskjell opp til 100 000 kr så da vet vi at det finnes både hard core realister og høytflyvende drømmere som synes at nettopp bilen hans eller hennes er så mye mere verdt enn andres.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-05-11 13:18:13 +0200

Som vanlig trampeklapp for Kamerat CW, mange kloke og gode ord! Legg til at fasiten vil være hva den ivrigste kjøperen er villig til å betale for bilen! Rent bortsett fra at det er en god tid for å selge en sånn bil nå må vårparten...tenk "vår" og "feriepenger"! I ditt stede ville jeg satt av et par timer til å scanne markedet, vurdert prisnivået og lagt meg si et par hakk over midten. Det betinger at du gjør deg flid med annonsen, dvs tar gode bilder med et KAMERA - glem dette med mobilbilder - og fokuserer på de gode egenskapene ved bilen når du skriver teksten. Vær saklig og konsis, det dreier seg om å fremstå som balansert og troverdig samtidig som man sørger for å fange potensielle kjøperes interesse sånn at de velger å komme til akkurat deg for å se nærmere på din bil, gjerne prøvekjøre den. Om det er en god bil på alle vis, da da kommer salget i boks.

Om du skulle ha ønske om et relativt kjapt salg, ja da legger du forstatt arbeid i annonsen, men du legger deg litt lavere i pris, glem aldri at f.ex 199.000 oppfattes som mye mindre enn 200.000!

Nei, det er ikke nødvendigvis store forskjeller ute og går med en såvidt gammel bil av denne sorten, vi snakker om en, kanskje to titusenlapper. Det bør du ha i mente, for om du legger deg for høyt, ja da uteblir interessen og bilen forblir usolgt. Som nevnt innledningsvis, "vår" og "ferpeienger" bør være en rettesnor her: det er to faktorer som sier "optimalt tidspunkt"! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger