TV 2 Play
Min konto
0

Isuzu D-Max x-cab 2017 modell

spurt 2021-05-20 12:55:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg har en 2017 D-max x-cab som vi ønsker å sette inn bak "seter" i. Litt å ta i å kalle det bakseter da det er to små puter. Stuser litt over at prisen er den samme for f.eks samme årsmodell men da dobbel cab. For bilen kan jo ikke registrers som 5 seter? Når det kun er 2 seler og 2 sitteputer?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-05-21 08:37:09 +0200

Det er dessverre sånn at det er knekkende likegyldig for avgiftsberegningen om du setter inn et, to, tre eller et par seter til - det du betaler for, er omregistrering fra varebil til personbil. Ellers er det en forutsetning at setene kan godkjennes, din bil synes å være en bil som har to små puter som man kan kalle "seter" originalt - som altså blir demontert for å få bilen godkjent som varebil i Norge, mens dobbelcab synes å ha et mer ordinært baksete. Det kan fremstå som merkelig, men så er da også hele det norske avgiftsystemet litt spesielt i forhold til de fleste andre land. Når det er sagt, det ville også vært umulig å administrere et system der man beregnet avgiftene ut fra så og så mye pr sete, avgiftsreduksjon for biler som kun har klappseter og så videre. Derfor er det som det er, det kan vi dessverre ikke få gjort noe med - det er ingen dispensasjonsmuligheter.

The Bottom Line er at vi må forholde oss til dette tildels rigorøse regelverket, sjekk grundig før du tenker tanken på å sette inn baksetene, og gjør alt på korrekt vis, så ordner det seg. Men dyrt blir det, og for din bil er det etter hva jeg erindrer, den siste revisjonen av "trappa" for bruksfradrag som gjelder. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar