TV 2 Play
Min konto
0

Hvilken sportsbil!?

spurt 2021-06-07 13:01:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Jeg er på utkikk etter en sportsbil i prisklasse 600-900 tusen. Jeg er åpen for ganske mye, men ser gjerne etter noe som kan forventes å holde seg greit i pris og ikke er kjent for å vær ekstremt dyre i drift. Er selvsagt realist, og vet at slike biler ikke er gratis å eie.

Hva kan du anbefale? Noen av bilene jeg har vurdert er:

Ferrari 360 Mercedes SL/SLK Audi R8

Ikke aktuelt med BMW.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-07 13:44:46 +0200

Tenk Jauar xkr og modellen med 500 hk, det er lett det beste bettet der ute men noen Mercedes Sl med de største motorene er nok også vinnere her. Jeg ville valgt xkr for å holde seg best i verdi men kansje Mercedes sl for de morsomste kjøre egenskapene. Uansett setter du deg i en xkr med 500 hk så er du solg uansett om det er coupe eller cabriolet sånn er det bare :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-06-08 10:25:04 +0200

Ja, både Jaguar og Mercedes er gode alternativer her. Jeg ville jo sagt at BMW også er et knallbra alternativ, men vi har alle våre preferanser. Det man bør sky som selveste pesten er biler av den eksotiske sorten, her i alt det vesentligste italiensk. Det er hemningsløst dyrt både å kjøpe og eie, ikke minst fordi de tekniske løsningene er av den ekstremt krevende sorten. Fra USA har du jo også et par kandidater, som Dodge Viper og Chevrolet Corvette, enn si Dodge Challenger og Ford Mustang, men amerikansk er amerikansk, det er ikke helt i samme klasse som Jaguar og BMW.

Nei, noen god investering vil dette aldri bli, men med Merc eller Jaguar kan du ha litt flaks og komme ned på beina uten å ende opp i krampegråt når du selger bilen igjen. Og ja, det koster uansett litt ekstra å være kar, men om du har en grei finansiering og solid økonomi, kan det fort gå greit, underforstått at du ikke havner som den store stjerna med omvendt fortegn i "Luksusfellen". Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar