0

bil parkert i garasje,etter dette startproblem

spurt 2021-06-09 20:37:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Starteren går rundt og batteri er ok, har prøvd reserve nøkkel uten hell. Dette er en bil med automatkasse dvs,den må stå i park modus ved oppstart , kan feilen ligge her, evt bryterfeil i park modus, råd ønskes.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-10 17:38:00 +0200

Ja, det kan være slik du beskriver, men skal du feilsøke, må du ha et elektrisk skjema for bilen. Ja, du kan fomle deg frem, men det vil ta veldig mye tid, og du kan risikere å både ikke komme i mål og drite skikkelig på draget....avhengig av hvordan oppbygningen av bilens elektronikk er designet...du kan komme i skade for å sende en spenningspiker et sted der det blir ovselig dyrt. Du skal mao ha mer enn LITT erfaring for å tukle med dette. Alternativet er å bruke et verksted. Med litt flaks koster det ikke allverden. Du kan også ringe til et Suzuki merkeverksted og forhøre deg, be om råd, så slipper du kanhende å finne opp kruttet på ny. Ja - det kan også være andre ting, men igjen, det krever et elektrisk skjema, og skal du feilsøke på HELE bilen, da bør du ha en blokkskjematisk oversikt og en viss kompetanse i forhold til å tolke et slikt skjema også. Sagt i klartekst: i våre dager, med relativt komplekse styringsystemer og ikke minst startsperre, er det ingen enkel sak å feilsøke selv! Dette kan f.ex også være en inngang som er blåst på bilens styringsenhet, dvs at den ikke lenger får det spenningsnivået som sladrer om at girkassa står i parkmodus....mange muligheter her, og veldig få av dem står på lista over "gjør-det-selv" sånn uten videre. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger