0

Reklamasjon og eierforhold

spurt 2021-06-23 09:54:21 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg kjøpte en LC fra en bilbutikk, det ble sagt den ble solgt i kommisjon og butikken ikke hadde reklamasjons ansvar dette godtok jeg siden jeg da har 2 års reklamasjon med eier av bilen allerede på vei hjem oppdager jeg endel problemer som ikke var nevnt når jeg kjøpte. bilbutikken sier de ikke har noe med det å gjøre og jeg spør etter navn på eier, dette vil han ikke opplyse om sier han, jeg sjekker på biltilsynet og det står kun bil butikken som eier bilbutikken påstår at det var en eier en liten stund er dette noe jeg burde anmelde? det har gått litt tid nå siden jeg har tatt det gjennom forliksrådet men de er jo bare meklere og gjør ingenting med sånt

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-23 12:26:28 +0200

updated 2021-06-23 13:20:26 +0200

Hvis du oppdaget flere feil ved bilen allerede på vei hjem tror jeg desverre jeg må si at du ikke har benyttet deg av din undersøkelses plikt. Ja selges bilen i kommisjon så er det jo bare salget som gjennomføres og bilbutikken er bare en mellommann og det står klart og tydelig at de ikke har noe ansvar.. Logger du inn på din side på vegvesen.no på Eier- og kjøretøyopplysninger og eieropplysnimger skal det stort sett stå hele historikken om hvem som har vært eier av bilen det gjør det iallefall på mine biler helt fra de sto i nybilbutikken. Kanskje bilen er importert? uansett så er det jo underlig at bilbutikken skal hemmeligholde dette. Du må uansett ta en runde med deg selv på at er det jeg noe jeg absolutt burde oppdaget ved prøvekjøring og undersøkelse av bilen så kommer ikke hverken forliksråd eller forbrukerådet noen vei her. Var jeg deg så ville jeg heller ikke hatt dårlig samvittighet med å oppgi hvilken bilbutikk dette dreide seg om slik at andre ikke går i samme fella som deg.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger