TV 2 Play
Min konto
0

Kan deffekt motorfeste medføre at motoren går i nødmodus?

spurt 2021-06-28 21:13:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en 2007 mod. Audi A6 3.0 TDI sedan. En utrolig bil som jeg har hatt mye glede av. Har imidlertid ved enkelte tilfeller opplevd at den mister trekkraften når jeg kjører for raskt inn i svinger, både i høyre og venstre inger. Vært på merkeverksted 4 ganger de siste 3 årene men uten at de finner noen feil. Bilen funker fjell vanligvis men en blir utrygg ved slike hendelser. Fikk tatt en analyse på et annet verksted som opplyste at det virket som om et av motorfesten var deffekt/svekket og at dette gjorde at motoren gikk i nødmodus. Dette ble avfeid av merkeverksted som opplyste at bare de hadde korrekt analyseverktøy. Jeg synes imidlertid at hendelsene når motoren mistet trekkraften stemmer overens med at motoren flytter seg. Hva kan dette være?

Vh. Torkil Beistad eier av BR 81290

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-06-28 21:21:59 +0200

updated 2021-06-28 21:22:52 +0200

Motorfester har ikke noen sammenheng her men misstenker du de så få sjekket de opp. Det ligger snarere i dekk dimensjon, luft trykk eller en abs sensor med for stor feilmargin. På moderne biler er det en magnetring i hvert hjul lager og har du fått ett lager med tvilsom kvalitet kan det lett oppfattes feil av abs modulen som sender videre sin missnøye til motor ecu og får beskjed om å ta det litt med ro her i sving. Tenk tilbake om det har blitt byttet sensor eller hjul lager på et av hjulene og ta det derifra.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar