0

V10 R50 service

spurt 2021-07-06 14:20:18 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Har kjøpt en V10R50 for et år siden, og skal ha noe service på den Hvor finner jeg mekaniker/verksted som utmerker seg på biltypen ? Kanskje du vet om noen ? Forstår jo at jeg kan kjøre til Møller, og andre merkeverksteder, men det betyr jo ikke uten videre at jeg finner den rette. Det er jo nesten alltid noen "superstjerner" på ulike merker.

mvh. Bjørn Kaupang

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-06 17:47:05 +0200

Er det ikke noe galt med bilen forøvrig så tror jeg nok ikke du trenger superstjerner her, de fleste verksteder greier å skifte olje og filter samt resterende filter som er nødvendig. Har du et problem er det tryggest å kjøre til Møller da de kan mest om sine egne biler, du kan ikke kjøre land og strand rundt på søken etter alternativ spiss kompetanse her det ville blitt alt for upraktisk. Uansett superstjernene jobber ikke på et verksted de holder til hjemme i garasjene sine og kan det meste om de bilene de har interesse for så å få kontakt med en slik herremann er nok vanskelig.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger