0

Peugeot 508

spurt 2021-07-08 21:58:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Heisann.

Vurderer en Peugeot 508 ( 2011-2013 mod) med automatgir. Skal i all hovedsak være en konebil da hun har kun lappen på dette. Er ikke kjent med merket selv..

Noe man må være obs på i forhold til disse bilene? Kjente feil, svakheter, rust etc...

Mvh AE.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-07-09 10:53:11 +0100

Heisann!

Peugeot 508 er slett ikke noen dum bil det. Det at den er litt «glemt» i bruktmarkedet gjør at du kan gjøre gode kjøp på den også. I SW-versjon, altså stasjonsvogn synes jeg den er pen også. Dessuten romslig. Større baki enn både Volvo V70 og VW Passat. Som på franske biler flest har den gode og komfortable kjøreegenskaper. Mye takket være en avansert bakstilling.

Før dere kjøper en slik bil med automatgir MÅ dere prøvekjøre den. Mange er utstyrt med den såkalte MCP-girkassa. Den her, mildt sagt et spesielt vekslingsmønster. Om man ikke slipper opp gassen når den girer – så er det som å sitte på en gyngehest … Men det skal altså være slik. Noen bryr seg ikke om det – andre fikser den bare ikke. Igjen; dette MÅ dere prøvekjøre og gjøre opp en egen mening om.

Andre svakheter er at håndbrekket (elektrisk) lett fryser om vinteren, at vindusspyleren gir svak stråle og på noen biler har det vært noe feil med batteri-overvåkningen.

Ut over dette skal bilene være greie. Som alltid må du lete opp et velholdt eksemplar i god teknisk stand, med god service historikk og ta en litt grundig gjennomgang av bilen før kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger