0

Jeg har nylig kjøpt en nubira 2005 modell og har erfart akkurat samme problemer som ærnst hadde på sin 2006 modell som ble spurt om her i 2009. er det

spurt 2011-06-12 17:54:11 +0100

Hei! Jeg har nylig kjøpt en Nubira 2005 modell og har erfart akkurat samme problemer som Ærnst hadde på sin 2006 modell som ble spurt om her i 2009. Er det noen som har en løsning på problemet, eventuelt kan sette meg i kontakt med Ærnst? Nedenfor gjengir jeg Ærnst's spørsmål fra 2009.

"Hei, vi kjøpte akkurat en Nubira 2006 modell og er i grunnen veldig fornøyd med bilen. Den er passelig stor og man får mye bil for pengene. Men vi opplever noe lugging ved kjøring i konstant fart, rundt 2500 omdr, akkurat som om bilen til tider lever sitt eget liv, det merkes også små rykk i gasspedalen. Den virker også noe overfølsom på gasspedalen, f.eks hvis man slipper gassen og bremser på giret rykker bilen litt til og det samme skjer når man tråkker på gassen igjen; uansett hvor forsiktig man gjør det. Ingen biler jeg har hatt tidligere har oppført seg på denne måten.Utsalgsstedet har sett på bilen og ga den først en software oppdatering. Da ble den mye bedre, men vi opplever fortsatt denne luggingen. Andre gang utsalgsstedet så på bilen kunne de ikke finne noen feil ved bilen selvom flere personer prøvde den. De kjørte ulike tester og hadde ute plugger og annet uten å finne noe galt.Dette er litt frustrerende for oss, da vi mener at denne luggingen er reell og igrunnen ganske irriterende. Har dere hørt om denne typen lugging tidligere? Hva kan jeg evt gjøre videre for å få dette fikset hvis ikke verkstedet mener det er noe galt? Vi vil jo helst beholde bilen da vi er veldig fornøyd med alt det andre."

Mvh Kolbjørn E-mail: kolar@online.no

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-06-12 22:14:52 +0100

Kan være veldig mye forskjellig. Hvis verkstedet har feilsøkt og ikke funnet ut av det. er det mange typer motorrens/injeksjonsrens/ventilrens som kan prøves på egen hånd (tilsettes i bensin eller olje) for å se om det har effekt over tid (det skjer ikke over natta med injeksjon/ventilrens ihvertfall)

Men siden dette vel er en mindre Chevrolet-motor: Prøv å få verkstedet til å koble ut egr-ventilen, og prøvekjør bilen en tur... Hvis luggingen blir borte er det ikke sikkert det hjelper å bytte egr-ventilen, siden den skifter posisjon ved ca 2500 omdr.... er da software reinstallert/oppdatert er det så bra som det blir.

mvh Max

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2011-08-26 15:26:50 +0100

Har løst problemet med min Nubira. Årsaken var en defekt pluggledning. At det kan føles små rykk i gasspedalen er iflg. importøren naturlig. Det er en elektrisk motor som automatisk åpner (litt mer) et luftspjeld som står i forbindelse med gasswiren.

Kolbjørn

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger