0

ford fiesta med dårlige kalyptre

spurt 2021-08-02 14:54:59 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Kjøpte en Ford Fiesta, og etter ca 14 dager henger hø kalypter foran. Får et reperasjonsoverslag på Bilservice 9950 Tar dette opp med bilselger på Bil Bingen i Skien som lover å ringe tilbake, noe han ikke gjør. Må ta bilen på et bilverksted som koster 6500.- er det noe jeg må regne å betale i sin helhet eller burde bruktbilselgeren være litt behjelpelig?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-02 15:54:54 +0200

updated 2021-08-02 16:23:59 +0200

Hadde jeg fått en krone fra alle som lover å ringe opp igjen hadde jeg vært en av Norges rikeste personer he he. Du har ikke stått på kravene dine med å ligge på og kreve din rett her så da har du handlet på egenhånd og har da ikke latt selger bruke sin rett til å ordne opp her. Tenk på hvis du hadde kjøpt bil av en privat person der denne personen ikke engang kanskje ble informert om en feil og du hadde satt bilen på verksted for en dyr reprasjon og hadde krevd pengene tilbake og denne privatpersonen kunne fikset dette for en tiendedel av en verksted regning men aldri fått muligheten da har du missbrukt muligheten din og kan ikke regne med kompensajon overhodet foruten den tiende parten som er nevnt. Man må gå tjeneste vei her uansett hvor mye eller lite man liker dette og her får du ikke medhold uansett hvor mange advokater Naf setter på saken da dette er lovbestemt, er det tydelig at selger prøver å hale ut saken ja se det da kan det være at de kan gripe inn til din fordel. Man skal alltid beredes tid til å kunne ordne opp i et forhold og er det fks feriesteng i det meste av landet så er det et hinder for selger å ordne opp men at du tilfeldigvis fant et quick serve verksted løser nok ikke alle problemer her. Som vanlig roter jeg meg sikkert for mye inn i Juridiksjon her men min venn Mr N Wolf pleier å rydde opp etter meg der jeg trår litt feil så håper han gjør det nå også puh :-)

Du kan da trolig få igjen prisen for caliper hvis han da ikke hadde store planer med å overhale den med nytt rep set noe han ville kunne gjort da det ligger på han hvordan han ville løst dette. De 6500 kr har nok flagret avgårde men tar du regningen med til selger så dekker han om mulig caliper kostnad på 1000-1500 kr og la oss si en times arbeid på et uavhengig verksted så i beste fall gir han deg en kompensasjon på 2000-2500 kr som vil være passende i hans sted. Trådstarter avdekker jo faktisk et godt poeng her og det er å ligge på og kreve sin rett og ikke gi opp slik at man faktisk får gjenomført sine krav, vente ut taktikk fra selger er nok ikke uvanlig og fungerer kanskje på noen kunder men de som står på sin rett får normalt sitt igjennom så rådet til bilkjøpere er å stå på sin rett. Jeg vet jo heller ikke hva som sto i kjøps kontrakten men uansett er 14 dager etter kjøp for en frosset caliper på grensen til at dette fikser bare selgeren uansett rett og slett fordi at det ikke skal være sånn.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger