TV 2 Play
Min konto
0

Kjøpe Polestar 2?

spurt 2021-08-09 16:55:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Har litt sansen for Polestar 2, men har ennå ikke fått prøvd en. Men ser på Finn.no at det legges ut en del av de med forholdsvis lav km stand. Hvorfor det tror du? Er ikke folk fornøyde? Også har jeg fått med meg at de som er må markedet så langt ikke har varmepumpe. Har lest at det skal komme, men ikke ennå så vidt jeg vet. Hva tenker du om det? Burde man vente på versjoner med varmepumpe? Bor jo tross alt i et kaldt land. På forhånd takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-09 20:43:58 +0200

At elbiler legges ut for salg etter kun kort tid kan ha med tilbud og etterpørsel å gjøre...enn si ventetid...sjekk prisen...om bilene er lagt ut til nypris eller mer....da er det litt spekulasjon med i bildet. Ellers er det jo ikke noe nytt under solen at det finnes de som kjøper bil på impuls, enn si over evne, det gjelder både konvensjonelle biler, det gjelder elbiler, det gjelder bruktbiler. Da havner en ellers fjong bil på finn på null komma null! Siden du er en delvis seriøs interessent, er det jo ikke noe i veien for at du kan oppsøke en av de private selgerne og få prøvekjørt vidunderet!

Om det er en "god" bil? Vel, som alle andre biler kan det være barnesykdommer, derved kan man med fordel vente litt og så åssen ting utvikler seg. Dette med varmepumpe? Ja, du har et vesentlig poeng, mangel på sådan reduserer rekkevidden betraktelig. Det er jo så enkelt som at med varmepumpeteknologi får man mer varme pr kw man putter inn i bilens klima-anlegg. Uten? Ja, da blir det like dumt som at vi i Norge putter strøm direkte inn i varmekabler og annen, rent ohmsk last! Det går rett og slett ovselig mykje meir straum! I heimen innebærer det at man får en heftig strømregning, med elbilen? Vel, du bør nok bo et sted med VELDIG milde vintere om du skulle tenke tanken på å skaffe deg en elbil uten varmepumpe!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar