0

Mister ytelse i motbakker

spurt 2021-08-19 01:20:35 +0100

anonym bruker

Anonym

hei. har en terracan 2005 mod som ikke klarer motbakker. Mister turtall og reagerer ikke på gassen. Etter å ha stått stille i alt fra 30 sek - 2 min reagerer den igjen, men klarer ikke å fortsette oppover. Problemet er ikke tilstede på flat veg og i slakke motbakker. Har sjekket egr ventil, skiftet dyser og skiftet dieselfilter uten at problemet har blitt borte. Lurer nå på om dieselpumpen må skiftes eller om det kan være andre og billigere grunner til at dette skjer.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-19 06:44:35 +0100

Høres ikke billig ut desverre, dieselpumpe, turbo, turbo slanger samt også en mulighet for dårlig kompressjon men dårlig kompressjon kommer ofte over tid mens sprekk i turbo slanger gjerne kommer helt plutselig. Er det turbo slange så kommer det gjerne en hvesende lyd. Ang turbo så kan det være at waste gate ikke stenger helt og da får man ikke tilstrekkelig turbo trykk. En feilkode avlesning bør man også foreta og kan si noe om årsaken her.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger