0

Hei Benny! Jeg trenger sårt en ny bil

spurt 2021-08-19 14:19:11 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg trenger sårt en "ny" bil men jeg vet ikke hva jeg bør gå for. Jeg har sett på Volvo v50 og Toyota avensis mest. (Diesel begge to). Hva bør jeg se etter? Har du noen tips til hvem jeg bør helle mot?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-19 15:18:54 +0200

Volvo v50 har det vært mye tull med men i overskriften sier du Auris men i teksten nevner du Avensis og kan trygt si gå for en Auris og gjerne hybrid. Auris er jo på en måte arvtakeren etter Corolla så trenger jeg egentlig å si mere.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-20 20:50:09 +0200

Ja, enighet er en fryd, selv om jeg er dieselfan...ville jeg tenkt benzin og hybrid her, Toyota er flinkere til å lage hybride drivlinjer enn små dieselmotorer! Mange biler i markedet, greie priser, gjennomprøvd, om enn noe "gammemodig" teknikk - men hvorfor endre noe som fungerer :-)? Ikke bare fungerer - men det fungerer i år ut og år inn! Det eneste ankepunktet mot Toyota, bortsett fra at det er en japs - faktisk av beste sort - er setene. De passer ikke til min kropp, men kanhende de passer til deg - stikkord grundig prøvekjøring, så finner du fort ut av de fungerer for deg! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger