TV 2 Play
Min konto
0

Tullprat om kjørelengde for 650 kroner med elektrisk bil

spurt 2021-08-23 18:40:28 +0200

updated 2021-08-23 20:38:41 +0200

Artikkelen i Broom, som forteller at vi som kjører elektrisk kan kjøre ti ganger så langt som fosillbil er bare sprøyt. Jeg har snart to års erfaring med gjerrig elektrisk bil, og sannheten er nok i størrelse tre ganger så langt. Ikke ti !! Gjennomsnitt strømpriser siste 6 mnd, inkludert nettleie og avgifter er i underkant av 1,50 kroner pr kWh. Når du lader hjemme. Omtrent det dobbelte når du lader langs veien. Min gjerrige bil bruker i overkant av 1,5 kWh pr. 10 km. Det blir 2,25 kroner pr mil. Med gjerrig bil. En gjerrig bensinbil bruker en halv liter bensin til 15 kroner pr liter. Altså 7,5 kroner pr mil.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-08-23 19:18:19 +0200

Helmar har nok rett her så man må faktisk se på hva man betaler for strømmen som faktisk havner i bilen så en masse høytsvevende regnestykker er alle best case cenario og man må som vanlig ta det med en klype salt. Joda jeg tror på at det er billigere å kjøre elektrisk jeg men man skal jo også trives med sine bilvalg og om jeg ikke sto i fremste rekke når elbilene kom for fullt i markedet så er det jo ikke dermed sagt at jeg ikke ser den veien for fremtiden. De som tror elbiler er siste skrik tror feil det har funnets elbiler nesten like lenge som fossil biler men pga lavere drivstoff utgifter og bryderi har de aldri liksom kommet til torgs og mest fordi produsentene av biler helst har villet produsere bensin og diesel biler. Jeg forstår godt de som er imot fossil da det ikke er fornybart men det er en resurs som ligger der nede i havbunnen eller som en resurs som man nesten kan øyse inn i bilen hvis man bor i Saudi Arabia. Omstillingen kommer den før eller senere så velger du el så går det sikkert greit men det er andre energi former på trappene som ikke nødvendigvis i dag er synlige men som lett blir standarden fremover. Elektrisitet er uansett noe all fornybar kan konvertere til så jeg sier lett at har du valgt elbil så går det nok greit.

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-08-23 20:41:14 +0200

Diplom og imaginær konfekt oversendt for enkel og balansert korreks er på sin plass her!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar