0

Startkabler

spurt 2021-09-19 12:01:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Kan jeg gi strøm til eldre bil med startkabler? Fant batteri foran, og et i bagasjerommet. Det løste seg, men er redd problemet dukker opp igjen, og kun jeg er tilgjengelig. På forhånd takk! Marit

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-19 18:20:44 +0200

Ja, du kan forsåvidt det, men om vi snakker hybrid fra Toyota, er startbatteriet på bilen din ganske så pinglete! Jeg regner med at Auris er omtrent som Prius i så måte: da kan det være at det du ser foran, kun er fordelingsterminaler for strøm til og fra 12-volt batteriet...som altså sitter bak! Og det batteriet der bak, er omtrent som det vi finner på en motorsykkel! I tillegg har du hybrid-batteriet, det er a complete different matter...men det er altså ikke det du tapper strøm fra når du kobler på startkablene! Og ja - du kan forsåvidt koble til startkablene både foran og bak, men du skal vite hva du gjør. Jeg ville vært meeeeeeget tilbakeholdene med å jumpstarte andre biler med en Toyota hybrid, likeledes ville jeg tenkt meg om to ganger før jeg jumpstarta fra en annen bil. Kjøp heller en starthjelp fra Biltema, da kan du hjelpe både andre og deg selv om du skulle trenge det!

Her finner du hele gullrekka med alternativer: https://www.biltema.no/sokeside/?quer...

De fysisk små, kompakte - som du finner øverst på lista - har høy startstrøm, men naturlig nok, de klarer ikke å levere denne strømstyrken spesielt lenge. Jeg ville valgt en av de to litt større BLÅ som du finner lenger nede på siden, den med kompressor har til og med nok strøm til å fungere på en dieselbil! Ja, disse tar litt plass, men bagasjerommet er jo til for å brukes, kanhende du har et rom under bagasjeromsdekslet er du kan legge en sånn duppeditt? Husk bare på å lade den av og til, si en gang i kvartalet - det har fungert greit med min - jeg har den STORE blå med 900 A.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-09-19 12:01:24 +0200

Sett: 3,994 ganger

Sist oppdatert: Sep 19 '21

Antall visninger