0

Naturlig lading ?

spurt 2021-09-20 16:34:00 +0100

anonym bruker

Anonym

Busk. Lyn og torden har positive sider også. Under det kraftige regnværet og tordenværet for tre fire uker siden opplevde jeg noe spesielt. Jeg kjørte i el-bilen fra Drammen til Numedal. Godt oppe i Rollag. Til mitt hemmelige fiskested. Der parkerte jeg el-bilen midt under høyspentlinja. Fisket i fire timer. Fikk 4 store ørreter. To mindre ørreter som jeg slapp uti, og to svære gjedder som ble revemat. Så skiftet jeg til tørt tøy og kjørte hjemover. Jeg behøvde ikke å lade på Kongsberg, og ved hjemkomst hadde jeg fortsatt halvt batteri ! Verden smilte til meg !! Men hvordan er dette mulig ???

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-09-20 17:24:05 +0100

Have no fear, om du ikke har laget deg din egen induksjonslader som du hiver opp hver gang du parkerer under høyspentlinja, hopper det ikke så mye som et eneste elektron fra høyspentlinja og inn på batteriet ditt! Ei heller fra tordenværet for den sakens skyld! Det du hopper bukk over her, er hvor langt du kjørte og hvilken rekkevidde bilen din har. Si at bilen din har 400 km rekkevidde og du har kjørt totalt 200 km....da er det ikke umulig at du har "halv tank" når du kommer hjem :-)

For det tilfelle at du tenker tanken på å stæle strøm fra høyspentlinja vha induksjonsprinsippet, la være! Etter at en kreativ elektroingeniør laget seg en sånn greie inni ei lita bu, for anledningen kamuflert som en utedass, for noen år tilbake i den hensikt å skaffe seg billig hyttestrøm, har E-verkene vært tildels veldig oppmerksomme på denne muligheten! Den arme mannen ble oppdaget og fikk dask på lanken og hard straff må vite! Men det er altså prinsipalt enkelt, jeg må innrømme at jeg har vært inne på tanken selv av og til! Uten høyspentlinjer i nærheten av huset er det imidlertid litt vanskelig å realisere en slik plan, og det kan være like bra, som vi vet, det er ikke spesielt helsebringene å oppholde seg over lengre tid i det feltet som finnes rundt høyspentlinjer!

Mhp Thor Med Hammern' er det a complete different matter: ethvert forsøk på å høste gratis strøm fra Donner und Blitzen er garantert dårlig karma. The Bottom LKine er at ja, det er mulig verden smilte til deg, men det var nok heller godfølelsen etter en vellykket fisketur som medførte dette, fire ørreter gir jo en festmiddag for familien!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-09-20 19:25:28 +0100

He he tror nok gleden med alle disse fiske historiene har smittet litt vel mye over på innlegget ditt her, du må nok grave tilbake i hukommelsen og finne andre forklaringer her og mere naturlige spør du meg for å unngå å koble inn åndenes makt redaksjone her. Å parkere 4 dager under en høyspent mast og med nevnte lyn og torden går mere i retning tro og håp så forall del jeg tar det for hva det er nemmelig en fiske skrøne historie :-)

Hilsen Mr Car Wizard

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger