TV 2 Play
Min konto
0

AUDI A6 C7 Avant (4G5, 4GD) 2.0 TDI Diesel 190 HK

spurt 2021-10-03 13:43:45 +0200

anonym bruker

Anonym

Halla AUDI A6 Avant 2018 2.0 TDI Diesel 190 HK har den registerreim eller registerkjede? hva er pluss med denne bilen og hva er minus

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-10-04 14:34:25 +0200

Overveiende sannsynlig at det er et registerkjede her, men ta frem bilens registreringsnummer og ta en telefon til en Audi-forhandler, alternativt Møller teknisk. Er det registerkjede, vil du sannsynligvis også få vite at inspeksonsintervallet er 275.000 km eller deromkring.

Hva som er pluss og minus ellers? Vel, dette er en relativt tung og dyr bil, velger istedet Skoda Superb får du mer bil for pengene på alle vis. Hva du foretrekker er uansett en subjektiv greie. Jeg har forøvrig en motor i samme slekta med "bare" 150 hk under panseret på en Golf med firehjulstrekk, det er en veldig god kombinasjon, lave 0.4 på mila er realistisk om man holder fartsgrensa og ellers kjører pent. Jeg hadde i utgangspunktet Passat CC øverst på lista, det er som du sikkert vet en bil som er omtrent like stor som A6, rett nok ikke stasjonsvogn, men jeg fant altså ut at en mindre bil passet bedre til mine behov og mine preferanser forøvrig. Om du har familie og bikkje og hele pakka - da trenger du litt plass. Minuset er først og fremst mer vekt og en bil som krever mer plass - både i garasjen og ellers. Du merker også vekta på veien, på godt og vondt.

Om jeg hadde vært i ditt pillement, ville jeg nok heller kjøpt Skoda Superb eller VW Passat med firehjulstrekk og tilsvarende motor fremfor A6 med forhjulstekk, men smaken er som baken. Audi har jo også sitt Quattro-system, da får du markedets beste firehjulstrekk, men det har sin pris, også i bruktmarkedet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar